Er du klar for 14 dagers 

treningschallenge?

Du får metoden som får deg i form for resten av livet.

Hvorfor skal du gidde å være med på dette? Hva er vitsen?

  • Fordi du ikke har kommet deg i gang på egen hånd!
  • Fordi du kjenner på en lyst til å få til deg med trening!
  • Fordi du har prøvd mange ganger og ikke fått det til!
  • Fordi jeg har inspirert og motivert deg til å komme deg hit!
  • Fordi du med å bli med på dette ENDELIG kommer til å lykkes med treninga di!

Hvis du tar action og følger oppskrifta da! Jeg kan gi deg alt uten å ta action for deg. Det må du selv gjøre.

For jeg lærer deg metoden som får deg i gang med trening, og som du alltid kan bruke hvis du faller ut av det!

En metode som inspirerer, motiverer og får deg over dørstokken!

Jeg har oppskriften, og i løpet av 14 dager får du alt du trenger for å lykkes. 

Er du klar? Trykk på knappen og meld deg på! Gi deg selv sjansen til å lykkes på en ny måte

For du kjenner igjen følelsen ikke sant?  Følelsen av å ha startet med friskt mot igjen og igjen med trening. Kommet i rimelig god form, og tenkt at denne gangen. Da skal det vare!

For så i neste omgang oppdage at nå skjedde livet, og du ramlet ut av det igjen!!

Fortvil ikke! Jeg vet at denne metoden får deg raskt på banen igjen, eller som aldri får deg til å egentlig stoppe. 

Klar for å lære det i 14 dager? 

Sjekk alt du får:

Steg for steg strategien

Jeg lærer deg alt du trenger for å ta i bruk metoden. Steg for steg gjennom de 14 dagene.

Ny video hver dag

Det kommer en video for  hver dag med læring, inspirasjon, motivasjon og utfordringer. Det blir utfordring og trening fra dag 1.

Medlemskap i en lukket FB-gruppe

Her vil alle som er med være medlemmer. Livesendinger blir kjørt her inne, og her skal vi dele, heie og støtte hverandre. Her får du livstidsmedlemskap. Det betyr at du også har tilgang til hele challengen så lenge du vil, og kan repetere når som  helst.

Spørsmål og svar

Det blir mulig å stille spørsmål både til meg og så klart til andre i gruppa. Det er gull å kunne ha så mange å sparre med og få svar. Jeg vil bruke litt av livesendingene til å svare på spørsmål fra dagen før.

Investering i deg selv og din trening! Din mulighet til å endelig lykkes!

Dette er en super investering i deg selv! Gi deg selv denne gaven og kjenn på mestring og lykke når du har gjennomført og fått gode resultater

Ny energi!


Hanne Holan

Treningschallengen passer for alle, uansett hvilket nivå man er på. Det var utrolig motiverende og gøy å være med. Selv om jeg ikke liker å jogge, ble jeg inspirert til å løpe intervall. Jeg synes det var veldig fint at vi fikk treningsprogram som er lett å følge og med variasjon. Fine øvelser vi kan gjøre kun med egen kropp. Det var også fint at vi fikk oppskrift på hvordan vi kan gjøre det i forhold til hvor mange dager i uka vi selv ønsker å trene. Faller vi ut av det er det bare å starte på igjen, jeg har jo oppskriften, og jeg kan øke på når jeg vil. Tusen takk Anne Irene for din fantastiske challenge. Jeg elsket den, den passet perfekt for meg!

Fornøyd


Lise Granås

God veiledning og oppmuntring til å trene. Ikke bare i 14dager men til videre trening også uten å gå lei trening.

MYE INNHOLD!


Torill

Her var det MYE innhold! Det var også veldig fint opplegg med at det er greit å ikke være topptrent, men at det er ok å bare være i bevegelse. Det gjorde at det var mye enklere å komme i gang, og å være mer takknemlig for resultatet også. Liker veldig godt at øvelsene blir vist på video. Å være med på denne challengen , gjorde også at jeg fikk en ide om hva jeg kan fortsette med, når vinteren kommer, og dørstokken blir høyere for å komme seg ut. Dette var virkelig en super challenge, der jeg har fått veldig mye innhold og læring! Anbefales virkelig for deg som ønsker å komme i gang med trening, for økt energi og motivasjon for videre fremgang! MAER metoden virker på trening også! Tusen takk Anne Irene!

Anne Irene

MAER-coach, leder og "sportsidiot" eller sportsnerd om du vil. Jeg har trent og konkurrert hele livet. For meg handler det om livskvalitet og lykke. Jeg har jobbet som leder i mange år. Jeg har også vært idrettsleder i det frivillige i svært mange år, og hatt treneroppgaver i aldersbestemte årsklasser.

Nå vil jeg dele kunnskapen min med deg, og hjelpe deg med å lykkes med dine mål og resultater. Gleder meg til å jobbe med deg!

>