september 11

0 comments

Din eneste oppgave er å være lykkelig Petter!

By anneireneenge

september 11, 2020


Ja du leser rett, og du blir provosert! Lykkelig? Seriøst? Med hans problemer og så skal ha fokusere på lykke? Har jeg mista det helt? Nei, jeg har ikke mista det helt. Hvis du er lykkelig er du på plass i deg selv. Da trenger du ikke hard festing, dop og råkjøring for å ha spenning i livet ditt. Føle at du lever, og være god nok.

Hvis du har lest boka «Min historie» som Petter ga ut for et godt år siden så vil du se at han har et enormt fokus på å være best. Når han skriver at han tapte så ble han ikke sist i alle skirenn han stilte i. Han ble nr 2! De fleste ville ha vært overlykkelig for det, men ikke Petter, han ville være best. Han levde helt fra han var liten gutt og så sportssendinger med Beste som om han var best i verden. Han ble best i verden, og etterpå ble det veldig stille for hans del.

 VM i Oslo 2011 er av han selv beskrevet som den absolutte toppen i hans karriere. Da var Petter lykkelig. Da var han glad i seg selv, da var han god nok. Hvis en leser mellom linjene i boka hans, ser på intervjuer og det han har gjort så har han ikke funnet lykken etter det. Selv om VM i Falun 2015 var den optimale revansjen, og nok ga ham noe av smaken på det igjen.

Jeg tror ikke Petter selv forstår dette. Han har søkt og lett, og ikke funnet noe som kan erstatte dette. Han har ikke funnet lykken, meningen og hva annet han er god til etter dette. Derfor klarer han ikke å være glad i seg selv. Da blir han ulykkelig og desperat. Da gjør Petter uendelig idiotiske og dumme ting.

Det finnes ingen unnskyldning som han også selv sier. Det han har gjort både i 2014 og etter karrieren er helt og fullstendig uakseptabelt. Det er ikke synd i han. Han har selv fullt og helt valgt dette, selv om han innerst inne vet at dette er helt feil kurs. Jeg vedder hatten min på at hver gang han har gjort dette så har han gitt seg selv juling så det holder, men likevel så har han fortsatt. Hvorfor? Fordi han har og er ulykkelig, utrygg og ikke god nok!

Så ja skal Petter bli kvitt det rotet han nå har bestilt og fått i livet sitt så må han finne ut hva som gir mening, ordentlig mening, han må finne ut hva som gjør han lykkelig, ordentlig lykkelig, og han må finne ut hva han er god til, ordentlig god til nå. Nå som ikke skikarrieren er livet hans lenger.

Da kan han bestille det lykkelige livet som han vil leve. Ikke det ulykkelige han har levd i mange år nå.
Det er på mange måter lett, men ikke nødvendigvis enkelt. Jeg er redd at kun tradisjonelle metoder ikke vil gi han det han trenger.  Det finnes enkle, geniale og unike metoder for å få til dette i tillegg til alle de vanlige rehabliteringsoppleggene. Han må følge hjertet sitt i tillegg når han skal finne veien tilbake til et lykkelig, rusfritt og positivt liv. Spørsmålet er om han fortsatt tørr å gå for de nye og innovative metodene også i denne delen av livet sitt. Slik han var en mester til som verdens beste skiløper for kun kort tid tilbake.

Kom igjen Petter dette klarer du! Vi er mange som på vår måte vil hjelpe deg til et lykkelig liv!

Din eneste oppgave er å være lykkelig!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>