januar 23

0 comments

Jeg er ikke klar for å droppe brødet!

By anneireneenge

januar 23, 2021


Jeg simpelthen elsker brød!! Hva med deg? Er du klar for det? På dag 3 innså jeg at: Det er ikke jeg!
Veldig mange tar til orde for å droppe brødet hvis du skal bli smalere, eller for min del finne tilbake til min trivselskropp. Det kan for noen være nødvendig. For min egen del så tåler jeg veldig dårlig kjøpt brød. Det gir vond tarm og luft. Så det dropper jeg, men jeg har funnet ut at å bake mitt eget brød gjør at jeg kan nyte dette til lunsj, og det er ren lykke. For selv om jeg ønsker å bli smalere så ønsker jeg å gjøre det inkludert brødet! Buhu kan du si. Her bor jeg i verdens beste land og så "sutrer" jeg over å ikke kunne spise brød. JA! Nå jeg vet at det er viktig for å oppnå det jeg vil, og ikke minst å beholde resultatet så er det viktig. Tenk på det for din egen del.Jeg mener sågar at hvis potetgull er nødvendig for deg så skal du kunne, i nyte det. Ikke hver dag og ikke en hel pose, men litt en dag eller to, i begrenset mengde. Det skal du nyte! Det handler om å ha det bra også på veien. Det er utrolig viktig. Ellers er sjansen for at du skal lykkes med å finne et kosthold du er fornøyd med lavere. Husk det er alltid slik at du kan hente motivasjon, inspirasjon, informasjon fra andre, men hvis du skal få en transformasjon og varig endring så  må det også stemme med det du kjenner. 

Derfor finner jeg nå igjen verktøyene, hjelpemidlene og tilpasser de så jeg kan oppnå mine resultater. Gjennom både kost og trening. En viktig ingrediens i det er mitt hjemmebakte brød til lunsj med godt og sundt pålegg og grønt til. Brødet er bakt på økologisk spelt, havregryn, chiafrø, sesamfrø, og med lite gjær. Dermed er det mye gode næringsstoffer i det som kroppen min liker.

Lyst på et godt stykke brød? Trykk på knappen så skal jeg sende deg oppskriften!

PS.
Og du - hva er det du ikke vil kutte ut? Hvordan kan du inkludere det?

anneireneenge

Anne Irene

Leder, MAER-coach, sportsnerd og hjertemenneske. Tøff og myk på samme tid. Mer som en termos; kan virke kald og har utenpå, men varm innvendig. Levende opptatt av sport, trening, god livsstil. Elsker å hjelpe folk med de utfordringene de har om det er den totale livsstilen eller om det er utfordringe r med trening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>