januar 20

0 comments

Nå er det nok! Valget er tatt! Noe blir å skje!

By anneireneenge

januar 20, 2021


Hva skjer? Jo livet skjer og selv den mest bevisste og treningsglade kan havne utpå. En livsstilsendring i feil retning har skjedd, og den velger jeg nå å snu! Så jeg bestemte meg for å dele de 30 første dagene med deg. Som motivasjon, inspirasjon, informasjon og kanskje transformasjon. Eller kanskje også til enorm irritasjon!! Da har jeg truffet noe i deg uansett.

Videoen under sier mer om hva som har skjedd, og skal skje. Jeg har tatt valget. Det handler om å være komfortabel med meg, og «farkosten» som frakter meg rundt i denne verden. Skallet på utsiden har blitt noe for romstort. Så kledningen utenpå passer ikke så godt! Det er litt tyngre å bøye seg, og bakkene er litt lengre og brattere. Jeg vil ikke ha det slik! Jeg driter i hva andre mener og synes. Jeg vil ha det annerledes.
Dette og mer til snakker jeg om i videoen under! Dette er min reise, og du er hjertelig velkommen til å være med de første 30 dagene!

anneireneenge

Anne Irene

Leder, MAER-coach, sportsnerd og hjertemenneske. Tøff og myk på samme tid. Mer som en termos; kan virke kald og har utenpå, men varm innvendig. Levende opptatt av sport, trening, god livsstil. Elsker å hjelpe folk med de utfordringene de har om det er den totale livsstilen eller om det er utfordringe r med trening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>