januar 26

0 comments

Trening! JA! Kjempegøy!!

By anneireneenge

januar 26, 2021


Wow!! Trening har alltid vært en utrolig viktig del av mitt liv. Og trening skal være KJEMPEGØY! Ja jeg roper det ut. For hvis det er lenge siden du har trent eller kanskje du aldri har trent så må det være gøy! Ellers så gidder vi ikke. For vi vil ha det gøy, vil vi ikke? Tror alle vil det.

De aller fleste av oss elsket å leke og springe rundt som barn. Vi hoppet, sprang, akte og danset. Så hva skjedde egentlig? Noen av oss, som meg, har fortsatt og trener fortsatt. Andre derimot sovnet inn i sofaen, bilen eller foran TV´n og hevder hardnakket at sport er best på TV. Kroppene våre er sterkt uenig i det. Helt ærlig, hvis du går helt innerst i sjela di. Du synes det hadde vært gøy å være i superform.

Så hvorfor er det ikke bare å hoppe i det og komme i gang? Her er det mange feller å gå i! Den fella de fleste går i etter min erfaring er å starte altfor hardt! Med aktiviteter de kanskje egentlig ikke liker. Så "bønner" de på i 4 dager. For så ligge som et slakt på dag fem med vond kropp og null treningslyst! Kjenner du deg igjen?

Det er her mitt beste tips til deg er: Finn ut hva du synes er gøy, og som får blodpumpa i gang. For det spiller ingen rolle hva du gjør, men at du gjør noe som får pulsen opp og fram litt svette i panna. Liker du å gå, så gå da! Liker du å danse? Flott!! Dans i vei! Dans er for øvrig sabla god trim! Liker du å gå på ski? Finn fram skiene. Gjør noe som du kan kose deg med!  For da er du plutselig i god driv, og da kan du etter hvert finne nye aktiviteter. Da kan du start med styrke, intervall eller hva du vil. Jeg legger ved en video fra skiløypa som er min absolutte favoritt. Håper den kan gi deg litt inspirasjon. Den er filmet på dag fem.

Hva er det som stopper deg? Hva skal til? Min påstand er at ALLE kan trene. Det sitter mellom ørene om du får resultater eller ikke. 

Vil du ha litt hjelp? Da anbefaler jeg at du sjekker ut 14 dagers treningschallenge. 


anneireneenge

Anne Irene

Leder, MAER-coach, sportsnerd og hjertemenneske. Tøff og myk på samme tid. Mer som en termos; kan virke kald og har utenpå, men varm innvendig. Levende opptatt av sport, trening, god livsstil. Elsker å hjelpe folk med de utfordringene de har om det er den totale livsstilen eller om det er utfordringe r med trening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>