januar 22

0 comments

Uten mat og drikke…..

By anneireneenge

januar 22, 2021


Det går ikke å gjennomføre en slik omlegging for meg uten å spise. Maten må smake godt og jeg må holde meg mett lenge! Så her må kreativiteten fram. Jeg passer derfor på å få i meg både proteiner, fett og trege karbohydrater! Veldig etter boka dette ser jeg, men jeg skal jeg få resultater så er det nødvendig å bruke den også. Kombinert med at jeg passer på at det er nok, men ikke for lite mat. Jeg må ha smak og i videoen så får du tips om en rett jeg bare elsker: Marinert laks med mango og avokadosalat. Denne oppskriften er inspirert av Trines matblogg. Vær så god! Bli inspirert av videoen. Vil du ha oppskriften så trykk på knappen under så sender jeg deg oppskriften.

anneireneenge

Anne Irene

Leder, MAER-coach, sportsnerd og hjertemenneske. Tøff og myk på samme tid. Mer som en termos; kan virke kald og har utenpå, men varm innvendig. Levende opptatt av sport, trening, god livsstil. Elsker å hjelpe folk med de utfordringene de har om det er den totale livsstilen eller om det er utfordringe r med trening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>