februar 23

0 comments

Ingenting er klin kokos umulig før du har prøvd!

By anneireneenge

februar 23, 2021


-sier Vilde og drar avgårde til månen med sin pappkasserakett, mens storebror og far står hoderystende tilbake. Før de rolig fortsetter å rake løv. Ja jeg vet! Dette er en reklame for et teleselskap som forteller oss om sin neste store leveranse. Det bryr jeg meg ikke om. Den setning traff meg sånn at den går som et mantra i hodet. Jeg kjente at dette ville jeg skrive en blogg om. Så her sitter jeg midt på natta og skriver blogg med hoderystende bedre halvdel som synes jeg nok er «klin kokos» i hodet. Det får så være. Dette vil ut!

Men du, smak litt på overskriften her! Vi kan smile av den, for vi har alle en gang vært som Vilde? Hvor alt er mulig. Så vokser vi vokser til og blir realistiske. Vi fortelles at ganske mye er «klin kokos umulig», og vi starter å tro på det de fleste av oss. De som ikke lytter gjør store ting. Sånn som Einstein, Volt, Mark Zuckerberg, Steve Jobs og Henry Ford. Mye som hadde vært annerledes hvis de ikke hadde hørt på seg selv, men i stedet på de som sa at det var nettopp «klin kokos umulig»

Hvorfor vil jeg skrive om dette? Jo, jeg vil at vi skal slutte å ta fra oss selv og andre mulighetene. Petter Stordalen sier i sin bok «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» at det har aldri vært store muligheter enn nå. Det innebærer å ta risiko. Først å fremst på å gå utafor komfortsonen. Ta risken på at noen synes det er «klin kokos umulig». For all del ikke ta fra barna denne flammen om at alt er mulig.Hvilken drøm er det du går med som du ikke tør ta sjansen på?

Jeg har bestemt meg for å ta sjansen. Jeg har noen prosjekter nå som jeg vet mange heier på, men som også noen tenker er idiotiske. Det å dele dette er klart utafor min komfortsone. Mitt måneprosjekt nå er at jeg vil ha minst 1000 stykker til å bli meg på å lykkes med sitt prosjekt om å trene. Drømmen er så klart at flere 100-tusen skal bli med på dette og gjøre det. Finne treningsgleden! Hvorfor det? Jo fordi jeg vil at du og alle andre skal få et bedre liv! Det er noe jeg brenner for! Jeg har i en god del år valgt å inspirere og motivere gjennom Facebook. Jeg vet at flere følger meg der. Nå vil jeg treffe enda flere og hjelpe den som har gitt opp, og tenker at det er umulig å komme i form. Jeg vil gjøre det med en annen metode enn det som er gjort før, og det er spennende.

Jeg har en drøm eller to til også, men de er jeg ikke klar for å dele enda. De er for meg enda større, og trenger mer modning før jeg vil dele. For det er lov! Å ha drømmer som er så store at de først skal deles når det er klart for deg å gjøre det.

Jeg får stadig høre at nå må du ikke slite deg ut. Du MÅ ta det med ro! Jeg lytter ikke til det. Dette gir meg energi! Det er noe jeg brenner for. Jeg vil hjelpe andre, og min månerakett skal bygges opp ved siden av en vanlig jobb. Jeg vil vise andre at det er mulig!

Så finn din «klin kokos umulig» Det som du kjenner at dette er viktig for meg. La deg selv slippe å ligge på slutten av livet ønske at du hadde levd mer som deg selv og gått for drømmene dine! Det er nå du lever. Det er nå du kan gjøre det! Så «just do it»!

En helt annerledes treningschallenge

Jeg jobber med hodet ditt! Det er det som stopper deg fra å komme i god form! Ikke fysikken!

Been there, done that!

anneireneenge

Anne Irene

Leder, MAER-coach, sportsnerd og hjertemenneske. Tøff og myk på samme tid. Mer som en termos; kan virke kald og har utenpå, men varm innvendig. Levende opptatt av sport, trening, god livsstil. Elsker å hjelpe folk med de utfordringene de har om det er den totale livsstilen eller om det er utfordringe r med trening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>