En helt ny vei til å lykkes med treningen! 

Er du lei av superspreke treningsguruer som ser ut som en toppidrettsutøver og entusiastisk forteller deg at bare du gjør som dem så vil du bli omtrent som dem? "No offence". De ønsker virkelig å få deg i form, men jeg mener at de ikke skjønner at dette handler like mye om å få hodet på plass enn å lære seg fysiske øvelser.

Så er du klar for en annen måte? En måte der du endelig kunne komme i gang og finne din måte å trene på. En måte som gjør det GØY, og som er på dine premisser?

Der du kjenner at dette ble akkurat slik du ønsker det? Eller har du aldri trent, men har et sterkt ønske om å endelig starte med det?

Denne 14 dagers challengen vil gi deg akkurat det. Her får du særlig "skrudd" på hodet. Vi jobber med hva er det som stopper deg, hvilke resultater du ønsker deg, hva du kan gjøre annerledes, og hva trening kan være. Hvordan blir det GØY?

Trening skal være gøy, men opplever du  at det er mest slit og dårlig samvittighet?

Du har ikke tall på alle de gangene du har startet med friskt mot. Gått ut for fullt med ambisjon om å øke etter hvert. For så å falle av etter en uke eller to? Høres det kjent ut? Resultat: Skikkelig nederlagsfølelse, og mye negativt selvsnakk om hvor utrolig lite vilje og selvdisiplin du har? Mislykket til tusen og kjempedårlig samvittighet for du burde jo trent.

Innerst inne lever drømmen om å komme i gang, komme i god form og kjenne på mestring og glede ved trening. Ellers hadde du ikke sittet og lest dette nå.

Hva ville det vært verdt hvis du kunne få en måte - en oppskrift som "skrudde" hodet ditt på plass så treningen går som en lek? Noe du prioriterer høyt i hverdagen din?

Et spørsmål til: Vet du hva som er ditt innerste "Hvorfor du skal trene?" "Hvorfor gidde lissom?"

Min påstand er at "burde" og "må" er en svært dårlig grunn til å trene. For å lykkes så må du finne ditt egentlige "hvorfor" - det som virkelig kan holde deg i gang når de bratte dagene kommer og sofaen roper mer på deg enn treningstøyet.

Det har jeg en løsning på! I løpet av 14 dager så kan du få denne oppskrifta. Vi skal øve oss på å finne din indre motivasjon og dine former for trening som gir det akkurat den indre motivasjonen du trenger. Det blir utfordringer og øvelser både mentalt og fysisk, vil du ha hele verktøykassa klar. Fokuset er gøy, og nye måter å se på trening på. Det beste er at du kan starte nå! Akkurat når det passer deg!

Hva går dette ut på?

Hver dag ligger det en video. Der forteller jeg om dagens tema, og du får en utfordring! 

Vi kommer til å snakke om din gamle treningshistorie, om hvordan du vil ha det framover, hvilke mål du vil ha, om ditt hvorfor. Du lærer en helt genial metode som du alltid kan bruke for å komme deg på plass igjen hvis du skulle ramle ut av det, og du får også eksempler på både styrke og kondisjonsøkter. 

MAER:  Manifestering, Action, Energi og 4R - rutiner, ritualer, repetisjon og resultater.

Dette er en enkel metode som jeg lærer deg for å "skru" hodet og mindsettet ditt på plass i forhold til trening. 

Den kan hentes frem når som helst du trenger den, og vil alltid hjelpe deg tilbake på sporet.

Ny energi!

" Treningschallengen passer for alle, uansett hvilket nivå man er på. Det var utrolig motiverende og gøy å være med. Selv om jeg ikke liker å jogge, ble jeg inspirert til å løpe intervall. Jeg synes det var veldig fint at vi fikk treningsprogram som er lett å følge og med variasjon. Fine øvelser vi kan gjøre kun med egen kropp. Det var også fint at vi fikk oppskrift på hvordan vi kan gjøre det i forhold til hvor mange dager i uka vi selv ønsker å trene. Faller vi ut av det er det bare å starte på igjen, jeg har jo oppskriften, og jeg kan øke på når jeg vil. Tusen takk Anne Irene for din fantastiske challenge. Jeg elsket den, den passet perfekt for meg!"

Hanne Holand


"

MYE INNHOLD!

" Her var det MYE innhold! Det var også veldig fint opplegg med at det er greit å ikke være topptrent, men at det er ok å bare være i bevegelse. Det gjorde at det var mye enklere å komme i gang, og å være mer takknemlig for resultatet også. Liker veldig godt at øvelsene blir vist på video. Å være med på denne challengen , gjorde også at jeg fikk en ide om hva jeg kan fortsette med, når vinteren kommer, og dørstokken blir høyere for å komme seg ut. Dette var virkelig en super challenge, der jeg har fått veldig mye innhold og læring! Anbefales virkelig for deg som ønsker å komme i gang med trening, for økt energi og motivasjon for videre fremgang! MAER metoden virker på trening også! Tusen takk Anne Irene!"

Torill


"
>